Grasslook breidt uit. Tijdens de bouwperiode verwelkomen wij u graag op de Middelmolenlaan 140 te Deurne 2100. Meer info hierover vindt u hier. Onderstaande informatie is echter grotendeels ook toepasbaar op onze tijdelijke showroom dus lees gerust verder.

Omdat we verschillende plaatsingssituaties hebben gesimuleerd (binnen- en buitentuin, indoor, terras en daktuin) krijg je een goed beeld hoe het kunstgras er uiteindelijk bij jou zal uitzien.

Grasslook heet je van harte welkom in ons uniek kunstgras complex te Wijnegem waar je volledig vrijblijvend in een aangename sfeer kan kennismaken met de verschillende soorten kunstgras op grote oppervlaktes.

De showroom is zo ingericht dat je de kunstgrassen zowel binnen als buiten kan bezichtigen (met verschillende lichtinval) waardoor je een betere globale indruk krijgt.

Natuurlijk kan je hier ook terecht voor gespecialiseerd advies omtrent alles wat met kunstgras te maken heeft.

Als je je afmetingen meebrengt kan er indien gewenst ook meteen een offerte berekend worden.

Vermits de kunstgrassen geplaatst zijn op verschillende soorten ondergrond (zand, beton, tegels, stabilisé, dakbedekking/roofing/epdm ...) kan je zelf ervaren wat de verschillen zijn en vergelijken met je eigen situatie.

Zowel het afhaalmagazijn als de voorraadmagazijnen bevinden zich op hetzelfde adres zodat je het kunstgras bij aankoop ook direct kan meenemen.

Leveren of laten plaatsen door ons kan ook natuurlijk.

Onze showroom ligt vlakbij de afrit van de autosnelweg, op 50m van het shoppingcenter van Wijnegem en vlakbij Makro Deurne.

Het adres en de openingsuren kan je hier terugvinden.

 

Parkeren kan je doorgaans voor de deur.